måndag 19 april 2010

Punktering.

Idag skulle jag med E på hennes långrunda. Jag på cykel och hon i löparskor. Jag hade lätt kunnat springa med henne idag. Grymt sugen faktiskt! Hur som, rundan gick sådär. Jag fick punktering på cykeln mitt ute i ingenstans. Fick försöka fiska efter någon som ville hämta mig medan E sprang vidare. Vilket skräp! Så, nu behöver jag i alla fall inte fundera mer på det där med att cykla, för jag lär ju inte orka laga någon punktering än på ett tag. Löpning får det bli igen om ett par dagar. Det ser jag fram emot, och då lär det bli en kortrunda på någon mil eller så.

Gårdagens lilla tur.

3 kommentarer:

 1. Det behövs inget förlåt. För mig är det mer vetskapen om att jag klarat 10% som är viktig :-).

  Ikväll blev det verkligen tisdagsmys, men i morn är jag på´t igen. Tack för ett bra möte!

  SvaraRadera
 2. Sv: Jodå, den känns väl hyffsat denna vecka. Börjar ju dock inse att jag verkar ha varannan vecka syndromet, ena veckan bra minus, andra veckan litet minus, så jag vet ju vad som väntar på tisdag. Men jag kör på, äter bra och tränar.

  Trevlig helg på dej!

  SvaraRadera
 3. Sv: Ang. det där med svullen så känner jag mig aldrig så. Tillskillnad från de flesta andra som känner sig svullna och får cravings under mens så känner jag mig ofta smalare då och har aldrig haft några problem överhuvudtaget med sug, dåligt humör, you name it. Men vi är väl alla olika. Kan dessutom inte minnas att det var så mycket "varannan vecka syndrom" förra gången jag var med som nu. Men kroppen kanske förändras... eller nåt...? Är i alla fall inställd på ett lågt resultat nu för att inte bli besviken, vilekt jag iof kommer bli ändå. Haha...

  Nähä, dags att ladda för morgondagens 75 årskalas med tre rätttersmiddag och fika i mängder... får se var detta slutar.

  SvaraRadera