måndag 12 april 2010

Vad är det värsta som kan hända?

"Vad är det värsta som kan hända?" är en fråga som ekat i mitt huvud den senaste veckan. Det finns mycket som kan hända, men det är ingenting som jag kommer att dö av. Det är lätt att gå runt och oroa sig över saker som kanske händer, men som 9 gånger av 10 bara är tänkbara skräckscenarier som aldrig inträffar. Det är rädslorna som hindrar oss, som jag sagt x antal gånger förut. Och mitt enda hinder är jag själv. Alla val har konsekvenser och den senaste veckan har jag valt vägar som jag nog aldrig hade valt om jag låtit mina rädslor få styra eller hindra mig. Jag har ringt samtal, bestämt att gå en väg som passar mig, och jag fullkomligt njuter. Jag njuter av varenda sekund. Varför ska jag gå runt och vara rädd för någonting som kanske inträffar? Går det fel eller snett så har jag i alla fall gjort mitt bästa, och följt min magkänsla. Nu väntar en ny spännande vecka, som ska inledas med ett pass hos Helene på ViktVäktarna på Söder. Kan jag hjälpa någon så gör jag det. Jag får hjälp om jag behöver det och det är meningen att jag ska ha hjälp. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar