torsdag 8 april 2010

Vad har du för hinder, Therese?

Jag skulle kunna säga att jag är rädd för att misslyckas, att jag inte har råd, att jag inte vet om det är rätt, att det inte känns säkert, att jag inte har någon bil, att jag är rädd för att det inte ska komma nåt folk, att jag är rädd att folk inte ska tycka om mig osv osv.

Mitt enda hinder till att utvecklas och göra någonting åt mitt liv är jag själv. Jag skyller inte på någon annan. Jag går all in nu.

Jag har styrt upp med lokaler idag, sagt upp mig från Harrys och kastat mig ut från klippan! Måtte jag missa marken om jag landar.

Jag må vara galen.

Vad är det värsta som kan hända?

Jag har som mål att jobba med ViktVäktarna på heltid inom ett år. Nu är jag på god väg. En dag i taget.

2 kommentarer:

 1. PostivitetsMize gör en liten enkel kommentar - att vara medveten om våra mål och önskningar och även våra hinder ger oss alla möjlighet att komma vidare.

  Jag fick en tankeväckare vid hinderbanesamtal med en medlem: -"Vet du, vid vattengraven, för att man liksom ska "slippa bli blöt (dvs trampa i) så hoppar löparen UPP på hindret och TAR STÖD av hindret o skjuter ifrån!"

  Så tänker jag mig hinder! Nåt att ta stöd från o jobba vidare!

  Vad säger du om den?!

  Like you a lot my friend!!!

  SvaraRadera
 2. Mariah i Edsbyn13 april 2010 11:07

  Du är så grym tjejen!
  Åh vad jag avundas dig ;)
  Du får mig att kämpa till mitt mål så att jag kan bli en konsulent jag med.
  Jag ser fram emot det.
  Om ett år ser jag mig själv som målviktig och konsulent,
  det är väl en bra bild :)

  SvaraRadera