lördag 10 april 2010

Vilken lycka!

Vilken lycka det är att bara njuta av nuet. Fyra komma noll fyra ynka kilometer i löparskorna. Grått och halvtrist ute skulle någon säga. Jag skulle säga bildäck mot våt asfalt, löparskor mot vått grus och lerig grusväg. Klafs! Klafs! Hoppa lite lätt för att inte sätta foten i en vattenpöl. Sedan asfalten under sulorna. Fuktig asfalt. Jag vaknade imorse och hörde fåglar kvittra. Vilken fullkomlig lycka att bara vara!

3 kommentarer:

 1. Gillar sjukt mycket din totala närvaro!!!!

  Å jag ska höra gruset mot löparskorna medans jag spelgar mitt bleka fejs i solen! :D

  SvaraRadera
 2. Mariah Geijer i Edsbyn13 april 2010 11:10

  och du, jag har oxå börjat jogga nu.
  ikväll blir det min tredje runda :)
  man måste ju börja någonstans.

  hur längesen är det sen du började löpa?
  jag ser fram emot den dag jag orkar jogga hela mina runda.
  i nuläget får jag köra intervall 3+2.
  har varit på tok för lat sista åren...


  Kram till dig i solen!

  SvaraRadera
 3. Jag började den 3 juni förra året. :)
  Det handlar om att anpassa tempot till sin kondition. :)

  SvaraRadera