onsdag 5 maj 2010

Åt helvete med negativa tankar!

Dagens shopping.

Det är mycket jobb med skallen just nu. Jag vill springa, löpa, träna, jogga, hoppa och studsa. Min hals gör ont. Jag har känt mig hängig och illamående (kan ju bero på hostmedicinen). Min hjärna vill hitta miljoner ursäkter och anledningar till att inte hålla mig till planen och inte göra det jag ska. Jag mår inte bättre av att sitta och må dåligt över att jag inte äter bra mat, att jag inte gör det jag ska, att jag ser problem med allt. Jag har inte tid att må dåligt. Den enda jävla människa på jorden som kan styra över mitt mående är jag själv. Jag har inga ursäkter. Och för att undvika att hamna i en svacka så kan alla jävla negativa tankar fara åt helvete och jag bara göra! JUST DO IT för fan! Men det är inte lätt. Det är inte lätt när jag ligger där på soffan och mår illa som fan och jag vet att det kanske blir bättre om jag äter något. Men hur mycket ork har jag till att fixa någon mat när jag bara mår illa. Det är då jag kan välja att ha illamåendet som en ursäkt till att ligga kvar i soffan och fortsätta må illa, eller bara ge mig fan på att fixa mat och GÖRA DET! Det finns ingen tid för någon svacka. Ingen tid är bra för svackor. Det handlar inte om att förtränga sitt dåliga mående. Det handlar om att prioritera sitt välmående. Jag vägrar bli sjuk och jag vägrar må dåligt! Sen får folk säga vad de vill om att man måste må dåligt ibland. Jag väljer i alla fall att må bra. Så det så! Och nya strumpor har jag till min löprunda imorgon! Fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar