lördag 29 maj 2010

Du är motivation, Therese!

Den här veckan har temat på mina lektioner varit Motivation, och idag när jag frågade min klass i Flen vad motivation är, så svarade en av mina medlemmar "Du är motivation, Therese!". Mitt jobb är att inspirera och motivera, så jag tackar så mycket för den bekräftelsen. Jag tror att det bästa sättet att motivera och inspirera är att leva sin vision. Om jag står och pratar motivation och inte har en enda aning om vad det är, ens för mig själv, så är det svårt att förmedla det tycker jag.

Den här veckans tema var för övrigt väldigt lätt för mig. Även om jag kände mig dåligt förberedd under min första lektion, så fick jag ihop det och har nog gjort mina bästa lektioner någonsin den här veckan. Personlig utveckling hamnar nog det här temat under, och det är ju någonting som intresserar mig fruktansvärt mycket. Jag hoppas att mina kära medlemmar också fick upp ögonen för sättet att tänka, men det lät som det i alla fall, speciellt när vi ramlar in på det där med beteendeförändringar istället för att bara fokusera på vikten.

Motivation bygger på att jag agerar utifrån betydelsen av det jag gör och att jag känner att jag klarar av det. Betydelsen innebär att jag gör någonting för att det är viktigt för mig, och självförtroendet gör att jag kan fortsätta.

Jag blir motiverad av människor som lever sin vision, är ödmjuka och undviker att bli dryga till följd av sin framgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar