måndag 3 maj 2010

Intervallträning. 8 x 1000m

1:a - 04:31
2:a - 05:04
3:e - 05:41
4:e - 04:46
5:e - 04:34
6:e - 04:50
7:e - 05:04
8:e - 04:43

Det kändes ju bra det här. Skönt att få upp lite tempo i alla fall, även om jag känner att jag skulle kunna bättre ibland. Den tredje intervallen blev inte så fokuserad, för då började jag prata med den mannen som syns i bakgrunden på bild nr 2. Han ska också springa Stockholm Marathon (för 5:e gången).

Mina två stackars vänner som jag släpade med till Backavallen idag svär mest över mig. Den ena lurade jag med på den där lugna morgonjoggen, vilket ledde till att han inte blev människa efteråt "Jävla Therese!". Och den andra lurade jag med mig till Valla häromdagen - hon får ont i benen av att hålla mitt tempo. "FYYYYY FAAAAN! JÄVLA THERESE!" stod det som sagt som kommentar efter det passet. Och idag pajade jag tempot för Marathon-mannen på bilden, genom att springa och prata med honom. Jag är inte bra för min omgivning. Eller så kanske jag bara ska sluta prata med folk när de springer.

Bra träning idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar