torsdag 13 maj 2010

Jag överlevde Norrköping.

Det var lugnt i Norrköping. Mjukstart kan man ju lugnt säga. Utskicket som skulle ut till 912 medlemmar hade tydligen inte gått iväg förrän igår, så det blev några få själar som hade lyckats hitta till mig p.g.a att de gått in och kikat på ViktVäktarnas hemsida. Bättre än inget i alla fall, och det fanns tid att få ordning och organisera. Helt underbart att hyra lokal och få den möblerad och klar till varje tillfälle, istället för att behöva släpa stolar och bord varje vecka före och efter klasserna. Det blev en sjukt lång dag. Uppstigning 05:30, och vid 23:30 var jag nog klar med klassrapporterna. Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon, har städat och donat och varit barnvakt åt mina systersöner. Och precis pillat ihop min lektion för nästa vecka, så jag slipper sitta uppe natten mellan måndag och tisdag och försöka få ihop den. Planera och organisera är bra. Två klasser kvar den här veckan. Från noll till åtta på bara ett par månader. Fint det!

3 kommentarer:

 1. Mariah Geijer Edsbyn14 maj 2010 14:37

  Vad kul och inspirerande att du ökar klasserna. Hur långt ifrån ditt hem har du klasser, d.v.s. hur stor area sträcker du dig?
  Jag har ett sug inom mig som växer och växer för var dag som går :)
  Ha en härlig tjej och keep up the good work - du är grym!

  Kram//Mariah Geijer Edsbyn

  SvaraRadera
 2. Jag har ca 5 mil till Norrköping och 2,5 till Flen. När kommer du o hälsar på då? :D

  SvaraRadera
 3. Mariah Geijer18 maj 2010 12:14

  36,5 mil till Flen och 45,7 till Norrköping.
  Om jag börjar åka nu hinner jag kanske till dina klasser nästa vecka? :)
  Jag joggade Vårruset igår,
  mitt första mål inom träning.
  Jag joggade hela tiden förutom när det blev för mycket folk i vägen så jag inte kunde.
  STOLT som en tupp idag!
  Ha en härlig dag!
  Kram//Mariah

  SvaraRadera