söndag 23 maj 2010

Mål vecka 21

Mitt mål för den kommande veckan är att sträva mot perfektionism. Jag behöver inte vara perfekt, men det skadar inte att ha det som mål.
 • Långpass (25km/2,5h) löpning.
 • Åtta motiverande och inspirerande ViktVäktar-lektioner.
 • Räkna ProPoints och skriva Checklista varje dag.
 • Vara sann mot mig själv och mot andra.
 • Välja kärlek.
 • Leva i nuet och känna glädje i varje ögonblick och ta vara på möjligheter.
Så. Ny vecka med nya möjligheter till att göra det bästa jag kan av Mitt Liv.

Vilka möjligheter ska Du ta vara på den kommande veckan?

7 kommentarer:

 1. E imponerad av att du sätter så många mål på en o samma vecka - håller tummarna för dig. Liten fråga bara - är det för din egen skull du vill uppnå alla dessa mål eller för att visa för nån annan? ;)

  Jag ska iaf:
  - prestera lagom på massörutbildningen i 3 dagar
  - ha fler medlemmar på torsdagens klass än den här veckan
  - göra en trevlig MammaMys-dag i LivsVärket nästa söndag

  Det får räcka för mina ambitioner - kanske t o m lyckas jogga nån dag!

  kram till fina dig!

  SvaraRadera
 2. Mitt liv handlar om mig, så målen är för min egen skull, för att ha någonting att sträva emot. Det är inte målen som är det viktiga, utan vägen dit.

  SvaraRadera
 3. Mariah Geijer24 maj 2010 11:20

  Min vecka:
  ¤ Jag ska fylla i checklistan varje dag och räkna Propoints ärligt utan att överskrida det minsta.

  ¤ Sen ska jag städa ordning hemma efter fönsterbytena inför lördagens matstafett (150 personer som ska vara med, vi är två av dom, yiha!).

  ¤ Sist men absolut inte minst (störst rättare sagt) ska jag värdesätta och visa uppskattning mot min sambo och våra två barn.

  Lycka till med dina mål!
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 4. Lev i nuet! Du vet - det förstår jag att du gör, att leva livet på livets villkor och att det också betyder att endast man själv är den som kan ändra förutsättningarna, sig själv och sin inställning. Att sätta mål är bra, men att leva "dagen idag" är ännu bättre. Veckomål javisst, men många har problemet att de inte för över dessa till den enda dagen du verkligen kan påverka, dagen idag. Gårdagen är förbi och morgondagen kan man inte bestämma över speciellt mycket heller. Säger som en klock man sa, om du står med en fot i gårdagen och en fot i morgondagen, *issar du på dagen. Själv påstår jag, jag gör saker IDAG för min framtid, så slipper jag göra dem i framtiden. Mina mål och planer lovar jag, uppfylls och MED dem även jag, av glädje och välmående.

  SvaraRadera
 5. Mhm, som sagt, det är inte målen i sig som är det viktiga, utan det jag gör idag. :)

  Tack för kommentaren! :D

  SvaraRadera
 6. Vad vi gör är inte viktigt

  SvaraRadera