måndag 24 maj 2010

Sista långpasset innan Marathon.

Tanken var femton, eller tja minst tretton, varv i spåret. Där fanns det myggor stora som hästar, och på tre varv lyckades jag få 12 myggbett, tugga på två myggor, få en mygga i ögat och säkert 20 i håret. Så det blev en runda ut mot Karsudden, och en till, och en ut till Näsets Vedugnsbageri, och en till, och fyra eller fem gånger genom allén vid Gersnäs. Konsten att springa 20,49 km på så få vägar som möjligt. 2 timmar, 2 minuter och 32 sekunder löpning. Jag är nöjd. Jag har en positiv upplevelse av mitt sista långpass innan Stockholm Marathon. Bra tid. Bra löpt. Skönt väder. Positiva miner. Ett leende gör så mycket. Och det handlar om inställning. Motivation. Hur viktigt är det här? Tror jag att jag kommer att klara av det? Betydelse och självförtroende är vad som behövs för att motivera sig själv.

1 kommentar:

  1. Bra kämpat, och myggor - det är väl bra protein i dem? Du kommer bli farlig den 5:e juni!

    SvaraRadera