fredag 18 juni 2010

Alfapet.

Idag fortsatte rensning av grejer. Det blev inte mycket till övers och resten hamnade på soptippen. Mormor och moster kom ut till sommarstugan för en fika. Givetvis dyker frågor upp om det där med karlar och jobb och så. Vad fan ska jag säga? Nej jag träffar ingen, jag träffar ett par stycken samtidigt, det är lättast så. Och helst ska de vara gifta, upptagna eller oförmögna att göra mig med barn. Hur ska jag kunna ha tid att träffa någon singelkille när jag jobbar hela tiden. Och att träffa någon på jobbet är ju uteslutet med tanke på den kundkrets (mestadels damer) jag har. Så då får det duga att ligga med oförmögna eller upptagna karlar som sagt. Jag har ju ändå inte tid. Lust har jag väl inte heller för den delen. För övrigt så är det väl bara att titta på alla otrogna och inse att förhållanden och relationer bara är ett spel för galleriet. Bara ett spel i spelet. Brickor som flyttas och brickor som bildar ord likt alfapet - felstavade sådana på något sätt som ingen tycks förstå.

3 kommentarer:

 1. hej, du lägger verkligen ut dig själv, hoppas du får en fin midsommar / kram

  SvaraRadera
 2. Får man komma på mötet men strunta i att väga sig?

  SvaraRadera
 3. Hej J!

  Det samma till dig!
  Hur går det med nya lägenheten o så?

  Kram!

  Madde: Det går fint. :D

  SvaraRadera