söndag 13 juni 2010

Ibland brister det!

Det kommer till en viss nivå, sen brister det. Nog för att jag skulle kunna ansvara för att andra människor ska komma till insikt, men att låta andra skylla sitt mående på mig, och samtidigt påstå sig vara medvetna om att de själva styr sitt mående känns ju lite dubbelt. Människor som medvetet vill bryta ner andra människor till att få dåligt samvete och må dåligt. Är det mig eller dig det är fel på? Vem är det som får vem att må dåligt egentligen?

Dessa energier, och krav om att ha makt över andra människor. Denna tydliga del av låg självkänsla. Skylla på andra. Jag säger nej tack, och så får jag väl uppfattas som bitter och känslokall. Acceptera mig för den jag är eller låt mig vara.

Alla val har konsekvenser. Jag kan stå för dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar