lördag 12 juni 2010

Kommunikation.

På min arbetsplats (där jag jobbar extra) får vi ofta höra att vi ska kommunicera med varandra. Men de flesta verkar ha fått det till att vi ska kommunicera OM varandra. Hur ska vi kunna leva i en värld där vi inte vill/vågar prata med varandra? Och så fort någon är öppen, så ska denna person få skit för det. Hur ska vi orka stå för våra åsikter och värderingar om vi ständigt ska ifrågaästtas? Om jag tycker att någon beter sig illa mot mig så säger jag det till den personen, jag behöver inte gå till någon chef och skvallra om någon, men så funkar det tydligen inte där jag jobbar. När ska vi börja ta ansvar för våra egna åsikter? Och när vi ska börja kommunicera med varandra istället för om varandra? Ta konflikterna själv istället för att snacka massa jävla skit.

Jag blir bara så jävla trött. Och jag tänker fan inte låta någon trampa på mig. Och jag skiter fullständigt i om jag är tjej eller inte, jag har ändå rätt att säga ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar