fredag 4 juni 2010

Lev denna dag!

En dag kan börja så himla bra genom att jag vaknar innan klockan ringer och jag är pigg, solen skiner och himlen är klarblå och jag ser fram emot den stundande dagen med spänning! Vad kan jag göra med denna fantastiska dag? Positivt tänkande och den dagen kan bli hur bra som helst.

En dag kan också börja så himla dåligt av att jag vaknar och är trött och funderar på om jag verkligen måste gå ur sängen idag, även fast solen skiner och himlen är klarblå. Kan jag inte bara få sova bort hela den här dagen, så blir det bättre imorgon? Med positivt tänkande kan den här dagen också bli hur bra som helst.

Vi kan alltid göra vårt bästa utifrån de förusättningar vi har och själva välja hur vi vill att det som händer oss ska få påverka vårt mående.

Lev den fantastiska fredag! Det tänker i alla fall jag göra.

Och möt medmänniskor med ett leende, de kanske sov dåligt inatt eller inte orkat ta tag i sin dag ännu...
Ett leende gör så mycket.

1 kommentar:

  1. Brukar duka in på din blogg men måste ju lämna avstamp också nån gång.

    Du reflekterar himla bra och det är nog egentligen det enda jag ville säga ;-)

    /En som hör till de som sov dåligt inatt och behöver ett leende :)

    SvaraRadera