lördag 19 juni 2010

Mer fokus.

Lördag innebär ViktVäktar-klass i Flen. Detta innebär möblering av lokal, släpande av produkter, kursmaterial, vägning, motivation och inspiration. Med låsning i rygg och nacke är det lite mer krävande, det krävs mer fokus, mer pepp av mig själv - för visst kommer motivation och inspiration inifrån? Mitt jobb går ut på att motivera och inspirera andra människor till att ta ansvar, pusha och hjälpa till. Det är inte lätt alla gånger. Ibland känner jag mig som världens sämsta ViktVäktar-konsulent. Och jag lever inte som jag lär varje dag, i och för sig är det ju tillåtet att "äta allt, men inte alltid" med kostprogrammet, men just nu känns det som jag äter allt, alltid. O då känner jag mig varken motiverande eller inspirerande. Men jag gör mitt bästa, utifrån de förutsättningarna jag har just nu.

Jag förstår fortfarande inte hur jag pallar att stå och prata inför massa människor ÅTTA gånger per vecka. En gång om året (på sin höjd) var nog tidigare, och då gjorde jag det inte ens frivilligt. Äsch. Jag bara kör. Vad är det värsta som kan hända?

1 kommentar:

  1. Tack det funkar bra i lyan. Vad är det värsta som kan hända? Att du springer in i väggen.....

    SvaraRadera