lördag 26 juni 2010

Midsommar.

Midsommar igår och jag kan erkänna att jag inte gjorde mitt bästa. Midsommar är lite som jul, sådär överskattat och allting ska vara så jävla traditionsbundet. För visst är det sillunch och grillat på kvällen. Och och så var jag så där äckligt kräkmätt som man är på julen också. Det hade räckt med sill och potatis och massa jordgubbar, och jag tror att många håller med mig. Eller om det hade räckt med bara det grillade. Jag lyckades i alla fall cykla ihop lite träning genom turer till och från stugan två gånger (drygt 6 km enkel resa).

Ne, jag gjorde inte många rätt igår. Jag borde ha låtit bli att lova köra hem onyktra människor, till förmån för min egen nattvila, eftersom jag ändå skulle upp tidigt och jobba i Flen. Jag kunde haft en mer positiv inställning till midsommarfirandet. Jag kan göra bättre nästa år.

Tillställningen, maten och sällskapet var grymt oavsett.

Idag kolhydratladdar jag för ett marathonlopp som inte ens existerar. Det kallas ätstörning.

här skrev jag strax innan midsommar förra året...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar