måndag 14 juni 2010

Påminnelser.

Jag är otroligt tacksam för det jag får möta. Påminnelser som ökar min övertygelse om att jag är på rätt väg och påminnelser som gör att jag fortsätter på min inslagna väg. Uppenbara exempel på hur människor beter sig och reagerar när de känner att de inte har makt och kontroll längre. Det är väldigt intressant att se! Och så lättberäknat. Bara genom att observera så kan man förutspå vad som kommer att hända och hur reaktionen kommer att bli. När man väl är utanför ramarna går det inte att gå tillbaka. Jag är fullständigt övertygad om att det som händer mig är vad jag behöver. Jag bara ler, och jag är medveten om att det är provocerande.

Ett leende kan provocera, motivera och inspirera.
Men glädjen finns där oavsett.

Tack för påminnelserna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar