torsdag 17 juni 2010

Rensa.

Jag och min kära mor har spenderat ett par timmar ute i skogen och rensat bland mina gamla grejer som jag inte styrt upp sedan jag flyttade från Stockholm 2003. Spara? Slänga? Allt det som slängs är en befrielse. Jag bestämmer mig för att inte behöva det mer. Massa kursanteckningar från en/flervariabelanslys, signal & system, teoretisk elektroteknik, osv. Gamla tentor, inlämningsuppgifter, kurslitteratur. Massa gamla kläder, skivor, böcker. Civilingenjör? Kommer det bli en sån av mig någon gång? Jag är nog ämnad för något annat - att ifrågasätta människors sätt att leva kanske?

Jag känner inte att jag behöver något materiellt mer.
Det räcker att jag bara är den jag är.

1 kommentar:

  1. Pluggade du sådant? Coolt. Är du ifrån Stockholm eller pluggade du bara där?

    Ser fint ut på bilden. Bra form med :D

    SvaraRadera