torsdag 17 juni 2010

Så fan heller!

Jag vet inte hur jag tänker när jag ställer mig på AMT:n och ställer in den på 10 kilometer. Efter ungefär sex minuter har jag tröttnat och frågar mig själv om jag ska ge upp och cykla eller nåt istället. Så fan heller! Ställer jag in den på 10 km, så kör jag fan 10 kilometer, om det så ska ta två timmar. Det tog 52 min och 54 sekunder. Och jag ställde inte in den på någon låg nivå heller. Nivå 12 av 20 första halvan och sedan 16 och sista 3 km på nivå 20. Jag kan ju inte sänka när jag väl satt nivån. Det var tokvarmt på gymet för övrigt. Passade på att göra en hög med situps efter jag avslutat passet på AMT:n. Det är ingen som kommer träna åt mig, och jag kommer inte att vara i form till varken KK-joggen, Tjejmilen eller Höstmilen om jag inte ser till att träna. Det var det. Nu ska jag duscha och sova. Tidig frukost med Fia imorgon.

1 kommentar:

  1. Låter som du lever i en kamp om livet ?

    SvaraRadera