torsdag 24 juni 2010

Sommarjobb.

Det är sommar och ganska ont om folk i ViktVäktar-klasserna. Jag kan känna att det är trist att medlemmarna inte kommer, och sucka över att det bara är några få själar som är på lektionerna, men å andra sidan, så är det bättre att tänka att de faktiskt är där för att de är motiverade ELLER omotiverade och vill ha min hjälp, och det är upp till mig att göra det bästa av det oavsett och det känner jag att jag gjort både igår och idag. Mina medlemmar kommer faktiskt till mig av egen fri vilja och det är väldigt tacksamt att jobba med människor som faktiskt vill åstadkomma förändringar i sina liv, även om motivationen tryter emellanåt. Och jag kommer att ha mina klasser öppna varje vecka hela sommaren, för jag vet själv hur lätt det är att släppa allt bara för att ViktVäktarna stänger ett par veckor på sommaren. Sedan märks det om medlemmarna är motiverade till att komma eller inte, men jag kommer i alla fall att finnas där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar