måndag 21 juni 2010

Systembolaget.

Idag har jag besökt systembolaget för att kunna återlämna de öl som förbrukades i sommarstugan i lördags natt. Det var inte med lite ångest jag fick gå emot mina principer och gå in där och hämta vad jag skulle ha och snällt betala för det. Lagom skakig lämnade jag fram pengen i kassan och tog ölen i en påse och lämnade det där stället fort som fasiken. Hihi. Tur jag hade med mig Erja som moraliskt stöd. :P

O så har jag varit på postens företagsavdelning och hämtat min gigantiska miniräknare (läs: kassaregister). Måttligt road över den grejen, men det blir säkert fint. Jag behöver nog öva upp mitt sifferminne om det ska gå vägen.

Lämnat en herrans massa kartonger vid miljöstationen. Jag borde verkligen sätta en "EJ REKLAM"-skylt på min dörr, och varför tog jag 30 dagar gratis Svenska Dagbladet. Läser den ju inte ändå. Bara slöseri med träd.

Lite avbockat på att-göra-listan nu. Middag på det här också, så kanske den här dagen blir bra. :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar