måndag 14 juni 2010

Vad skulle hända om...?

Vi vet hur vi ska göra, ändå gör vi det inte. Varför tar vi inte hand om oss själva och vår hälsa? Jag vet hur jag varje dag ska göra, men ändå gör jag det inte. Det har tydligen inte tillräckligt stor betydelse för mig. Det är inte viktigt helt enkelt. Och varför är det inte viktigt kan jag fråga mig. Eller är det bara tråkigt att vara hälsosam och att ta hand om sig själv? Skulle vi tråka ihjäl oss och dö om vi mådde bra varje dag? Eller skulle världen bli mer trevlig att leva i? Jag har i alla fall inte tråkigt alla de dagar jag mår bra och gör bra, så jag skulle nog inte tråka ihjäl mig om alla människor mådde bra och levde i nuet. Det skulle snarare bli väldigt spännande att se vart alla människor skulle hamna om de följde sin inre glöd och sin egen väg och gjorde sitt liv till sin grej.

Jag var ute i sommarstugan och hämtade lite ny energi förut. Att sitta där i kvällssolen, lyssna på fågelkvitter och bara vara är helt underbart. Jag älskar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar