tisdag 27 juli 2010

Lägga ner.

Jag kanske bara skulle ta och lägga ner allt och välja en annan väg. Det känns som att det är dags. Jag känner inget förtroende för mig själv i det jag gör. Känslan finns inte. Tankarna är någon annanstans. En transportsträcka till framtiden. Ett hinder som blockerar min väg, som gör att jag inte kan gå vidare. Jag står där och stampar på samma fläck. Eller går uppför rulltrappan som rör sig neråt. Jag kommer inte upp, men jag ramlar heller inte av där nere. Benen tycks bära mig framåt, men jag är inte med. Jag tappade bort mig själv. Bland höstlöven och vinterisen. Nu är det sommar och jag är kvar någonstans på andra sidan molnen. Regnmolnen, de där som följde oss under de senare månaderna av förra året. Snön, vårens sol och sommarens ljumma nätter. Ljuset finns där, det brinner, men glöden tycks ha slocknat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar