fredag 23 juli 2010

Nytt och gott.


Veckans ranson av godsaker och ingen skada skedd med varken vikt eller mental hälsa. Veckobonus is the shit. Ibland tränar jag för att gå ner i vikt, ibland för att förbättra kondition, ibland för att stärka kroppen och ibland bara för att mitt huvud behöver det. Utan mål med träningen är det mestadels för huvudet. Så kände jag imorse när jag gick ut och promenerade en runda. Det blev ett och annat löpsteg också, för att få upp pulsen lite. Idag har jag haft en egodag med klippning, fika, benvaxning och ännu mer fika. Jobbet får vänta för en gångs skull.

På måndag får jag besök av en fotograf från aftonbladet. Det ska bli något reportage om olika viktminskningsmetoder tror jag. Skrämmer mig lite, men vad är det värsta som kan hända? Allt handlar ju om val och alla val har konsekvenser.

3 kommentarer:

  1. http://reneebreig.wordpress.com/2008/09/16/vipassana-att-tamja-sitt-sinne-2/

    SvaraRadera
  2. Usch jag vet. Motivationen är noll just nu. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig tillbaka. Kul med aftonbldet, hoppas det går bra :-)

    SvaraRadera