fredag 6 augusti 2010

Planera. Strukturera. Tjejmilen. KK-joggen.

Fail. Igår lämnade jag pannbenet hemma när jag skulle springa. Men men, så kan det vara ibland. Höften ville inte mer efter 3 km heller (ursäkter!). Ny dag, nya möjligheter. Imorgon blir det ännu ett löppass. Jag borde använda min planeringsförmåga mer, vilket jag i och för sig gjort nu när jag köpt en ny kalender och försökt strukturera upp den lilla tid som jag inte har. Ska skriva in träningspass där också, när jag väl bestämt mig för hur jag ska träna. Jag har fått mitt startnummer till Tjejmilen 2010 - Nr 1657 - vilket betyder att jag får starta i första startgruppen, om jag vill. För övrigt har jag fortfarande inte bestämt mig om jag ska springa KK-joggen på tisdag. Hur kändes det förra året när jag inte ställde upp? Jag vet att jag satt hemma hos farsan och funderade på om jag skulle gå ner på stan och springa, men jag hade tränat ett benpass dagen innan och var rätt stel i benen vad jag minns. Men det var väl också ursäkter för att slippa undan.

Hur det blir i år är det bara jag som vet och kan avgöra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar