torsdag 30 december 2010

Det här skulle bli mitt år va?

Jag vet inte om jag ska mäta mitt år i uppnådda mål, personlig utveckling eller inte alls. Ibland känns det som jag bara står still, samtidigt som att livet rullar på en rasande fart. Det här året har jag fortsatt att jobba med mig själv och mitt mående. Jag har även utsatt mig själv för situationer som varit väldigt obekväma för mig, och som medfört oerhörda vinster för min självkänsla.

Jag har utbildat mig till konsulent för ViktVäktarna, och tagit min kärlek och styrka till att börja motivera och inspirera andra människor till hållbara förändringar. Ett jobb som fått mig att gå från att fullständigt avsky att prata inför folk till att ha åtta klasser per vecka. Nu är jag i och för sig nere i fem klasser per vecka, och pluggar samtidigt för att investera i mig själv och framtiden. Varje dag är en utmaning med enorma möjligheter.

Jag har börjat säga ja till saker istället för att säga nej med rädsla för misslyckande.

Jag har insett att det är jag själv och hur jag förhåller mig till omvärlden som gör att jag kan vara den jag vill vara och den jag är. Jag jobbar för fullt med att vara den samma i varje möte, i varje situation och i varje ögonblick, och gå in med ett öppet sinne i alla möten.

Jag har lärt mig att inte döma, och att det är mitt ansvar om jag stör mig på någon annan människa. Det är även mitt ansvar hur jag väljer att reagera på det som händer i min omgivning.

Jag har sprungit Stockholm Marathon 2010 i total närvaro och utan de där mentala svackorna som sägs uppkomma någonstans längs den 42 195 meter långa banan. En fantastisk upplevelse som lämnade ett tomrum inom mig, något som jag fått arbeta ihop igen.

Jag har träffat många härliga, ärliga och underbara människor på olika håll i Sverige. Alla är de kärlek för mig.

Nu väntar 2011, och precis som 2010 blir det här mitt år, på mitt sätt.
Hur illa livet än har varit kan vi alltid välja hur vi vill ha det nu. Eller åtminstone hur vi vill ta det.

1 kommentar:

  1. Härlig år med många utmaningar :) Kör på // Gott nytt Be happy

    SvaraRadera