måndag 20 december 2010

Ny dag, nytt liv.

Mitt liv har verkligen kommit till att bli dagar, eller rättare sagt en dag i taget. Det är i och för sig det enda sättet för mig att bli kvar i nuet, att inte drömma mig bort till morgondagen och framtidsscenarier, eller älta gårdagen och ångesten för att det blev som det blev, och inte som jag tänkt. När väckningssignalen på iPhonen går igång om några timmar står det "God morgon solstråle! Måndag idag - inspirera och motivera!" för att jag ska fungera i den normala världen där tid och rum är en nödvändighet för kunna leva. För mig är det bara ännu en dag. En dag som motsvarar ett nytt liv. Ett nytt liv med nya möjligheter.

Jag funderar över hur en perfekt värld skulle se ut för mig och det enda jag kan göra för att leva i min perfekta värld är att leva så som jag vill leva. Lyckas jag inte idag, så får jag en ny möjlighet imorgon. Även om den enda möjligheten egentligen är här och nu. Ta vara på den. Det här tillfället kommer aldrig tillbaka.

Hur vill du leva dina drömmars liv? Vad behöver hända för att du ska göra det? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar