måndag 20 december 2010

Ser tillbaka.

Jag ser tillbaka på året som gått och vad jag ser är ingenting. Ingen utveckling, ingen förändring. Jag står verkligen bara och stampar på samma fläck. Det gör mig ganska frustrerad, att tänka, planera och vilja, men ändå inte komma ända fram. Det känns som jag kliver uppåt i en rulltrappa som hela tiden rör sig nedåt. Två steg fram och ett tillbaka på något sätt.

Någon skulle säga att jag driver eget företag, att jag klarat av det stora marathonmålet, att jag inspirerar och motiverar andra människor till hälsosamt liv... Ändå står jag bara här och stampar. Eller jag sitter där på bryggkanten och gungar med benen, doppar en tå i det iskalla vattnet och drar sedan snabbt upp den igen. Jag ser tillbaka på det som är, som aldrig blev.

Jag ställer mig på stegen och tar ett par steg ner mot vattenytan igen. Någon ropar på mig att komma tillbaks upp på land. Jag tvekar och kliver ner ett steg till...

1 kommentar:

  1. du verkar i alla fall stå på en bra fläck! en fläck med otroligt inspirerande syn på saker och ting

    SvaraRadera