onsdag 2 februari 2011

Onsdagsutmaning

Be om hjälp. Fråga en fråga för mycket. 

Jag har alltid känt att jag ska klara mig själv, att jag inte vill be om hjälp för att visa mig svag. När jag påbörjade min kockutbildning var det svåraste för mig att börja fråga. Så, dagens utmaning blir att ställ en fråga för mycket, be om hjälp med någonting som tynger dig, som du kanske känner att du borde klara av själv. Jag har lärt mig att be om hjälp, och att fråga, för att det bidrar både till min egen och andras utveckling. Vi har ingen nytta av vår kunskapsbank eller våra medmänniskor om vi inte involverar dem i våra liv. Frågorna bidrar till att vi kan lära oss av andra - hur de ser på verkligheten.

Hur mår du idag?

2 kommentarer:

 1. Hjälp mig att bli frisk :)

  SvaraRadera
 2. Hey !
  Ohh! Nice blog ;)
  Check My Out: www.Rikzen.blogspot.com

  XoXo - Rikke

  SvaraRadera