onsdag 23 februari 2011

Så lätt att säga.

Vad lätt det skulle vara om jag bara tog fram slumpmässigt vald självhjälpsbok, läste ett par rader om hur jag kan må bra och sen vips så är hela världen perfekt. Men vem har sagt att det ska vara lätt? Det är väl bara att fokuserad på nuet, att göra medvetna val, att välja vad du vill reagera på. Bara.

Eller bara börja med någonting litet och sedan fortsätta att öva, öva och åter öva.

Jag har aldrig sagt att någonting är lätt.
Jag använder mina egna verktyg, mina lösningar, min trick.

Ge upp finns inte.
Det är lätt att säga, men det ska göras också.

Livet kan bara förstås bakåt, men det måste levas framåt. 

1 kommentar:

  1. Självhjälps böcker brukar innehålla saker som le och var glad och tro på dig själv eller låtsas så går allt bra, framgångsteologi är inte alltid bra ...

    Gör något eget, lär av det som hänt och våga göra nya misstag ... vägen Är krokig men det är ju charmen med livet

    SvaraRadera