söndag 6 februari 2011

Veckoutmaningar vecka 6

  • 8 timmars sömn varje natt.
  • Minst 60 min motion varje dag på minst medelintensitet (rask promenad)
  • Minst 30 min daglig reflektion över utmaningar, insikter och lärdomar. 
Motionen behöver inte vara sammanhängande, d.v.s. det går alldeles utmärkt med 2 x 30 min eller 3 x 20 min. Gå av en hållplats tidigare om du åker buss, gå istället för att ta bilen till affären. Reflektera i bilen eller bussen eller på tåget till och från jobbet. Skriv ner vilka utmaningar som påverkar dig, vilka insikter du får och vad du kan lära av utmaningarna.

Vad kan du göra? 

2 kommentarer:

  1. Jag skall absolut ge mig på ettan och trean, tvåan blir svårare just denna veckan :(

    SvaraRadera
  2. Jag håller med @Christer. Motionen är inga problem. Sovandet får jag inte till däremot...

    SvaraRadera