söndag 3 april 2011

Veckosummering vecka 13.

Vad har jag lärt mig om mig själv den här veckan?
Jag har lärt mig att jag genom samtal med andra faktiskt kan erkänna saker för mig själv, om mig själv. Och det känns väldigt bra att ha någon som lyssnar, och någon att diskutera livet med. Jag har även lärt mig att ta vara på tiden som jag har, och faktiskt göra, istället för att bara tänka.

Vad är jag stolt över den här veckan?
Jag är stolt över att jag genomförde motionsutmaningen med tre timmars motion varje dag, trots att det kändes vid ett par tillfällen att det var dags att ge upp. Jag är även stolt över att jag stoppat någon typ av destruktivt ätbeteende innan det hann gå för långt. Jag är stolt över att jag vågar älska, vågar känna, vågar utmana mig själv, och att jag vågar lyssna till mitt hjärta.

Vilka delar av livet har jag förbisett eller undvikit den här veckan?
Jag har undvikit att hamna i diskussioner som skulle kunnat bli till en process i rätt och fel. Sådana diskussioner är sällan konstruktiva, och jag har inget behov av att visa att jag har rätt.

Vad har jag blivit bättre på den här veckan?
Jag har blivit bättre på att prata om mig själv (något som jag är väldigt dålig på annars), att svara på frågor, och att stanna upp och reflektera över mitt beteende.

Vilket ansvar har jag avsagt mig den här veckan?
Jag har avsagt mig en viss del av ansvaret för andra. Jag finns där för att hjälpa, men jag kan inte ansvara för andras liv och val.

2 kommentarer:

  1. Cool grej - och bra jobbat! Inspirerande!!

    SvaraRadera
  2. Jag är också stolt över dig! Och över mig också, som faktiskt lyckades klara motionsutmaningen förra veckan.

    SvaraRadera