måndag 18 juli 2011

Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser.

Jag gnäller aldrig över hur du väljer att leva ditt liv. Jag skiter fullständigt i vem eller vilka du vill kalla dina vänner och hur du väljer att använda din tid. Jag begär aldrig att du ska finnas för mig, att du ska ställa upp, att du ska trösta mig när jag är ledsen, att du ska säga det jag helst av allt vill höra, eller att du ska finnas där när jag har det svårt. Jag begär heller aldrig att du ska skratta med mig eller att du ska lyssna när jag behöver prata. Jag lyssnar när du behöver prata, men jag dömer dig inte eller säger att det du gör är bra eller dåligt. Det är dina val, ditt sätt att leva. Dina svar och dina val är dina, precis som mina är mina. 

Jag är nog inte det du drömmer om. 
Men jag är det du ser. 

Jag är mig själv, och det tänker jag fanimej aldrig be om ursäkt för. 

2 kommentarer: