torsdag 8 september 2011

De små och de stora.

Ett stort mål, som förmodligen kan ses som någonting litet i någon annans värld, är för mig att kunna göra chins och dips. Jag blev så trött på mig själv på gymet idag, att jag inte orkar något och är så förbannat klen i triceps och inte ens klarar av chins i maskin knappt, så innan det här året är slut ska jag fan klara av att göra både chins och dips.

Jag känner mig som en idiot som ger upp styrketräningen emellanåt, för det är ju så sjukt jobbigt att börja om från i princip noll och inte orka någonting alls. Men just nu är det bara att acceptera det, och utgå från där jag är. Jag kan ta ett pass i taget, en övning i taget, ett set i taget och en repetition i taget. Och framför allt kan jag hålla i. De där små målen, som att ta mig iväg till gymet oavsett ursäkter. 

För att nå de stora målen måste vi ta de första stegen. 

Varför inte passa på att få lite mental träning på vägen dit? 
Det är ju trots allt resan som är den viktiga delen av att nå någonstans. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar