fredag 16 december 2011

Vad vill du?

Det första steget i att förändra sitt liv är att bli mer självmedveten. Att acceptera sig själv och förändra sig själv är omöjligt om jag inte helt och fullt vet vem jag är.

Jag kan inte ändra det jag inte känner till. Självkännedom är en process där jag identifierar mina omedvetna mönster och gör dem mer medvetna så att de kan ändras, särskilt om de bryter ner mig. Genom att iaktta mig själv kan jag identifiera och ändra dessa underliggande värderingar som ligger till grund för destruktiva eller ineffektiva beteenden som hindrar mig på min väg mot stjärnorna.

Genom att veta vem jag är, vad jag vill och varför jag vill det, kan jag medvetet, aktivt och effektivt arbeta för att få det jag vill.

Så, vad vill du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar