lördag 7 januari 2012

Vill jag vara en tjockis?

Återigen fick jag frågan idag om jag håller vikten, och hur jag gör. Jag är ju en sån där som räknas till de där som kan äta hur mycket som helst, och inte gå upp i vikt - eller inte!

Det handlar inte om att äta strikt, att bara välja vissa livsmedel, att träna 21 timmar per vecka, att springa x antal mil eller att svälta sig själv. Det handlar inte heller om att härma någon annan - det som funkar för mig kommer förmodligen inte funka för dig - vi lever inte samma liv. 

Men en sak är säker, det handlar om livsstil. Det handlar inte om att bestämma sig för att vara strikt i tre veckor och sedan ge upp för att det inte funkar längre. Det handlar om att bestämma sig för att vara strikt i tre veckor, ta motgångarna och lära av dem, och sedan gå vidare. Ge upp finns inte. L i v s s t i l. 

Det är bara att välja. Vill jag vara en tjockis, eller vill jag inte vara en tjockis? 

1 kommentar:

  1. Johan Krüger Haglert7 januari 2012 22:12

    När det gäller jobbiga saker är det många som blandar ihop orden vill och borde också :)

    SvaraRadera