måndag 2 januari 2012

Sängen..

Fortfarande bara legat i sängen det här året. Försökt äta och kort där efter spytt upp det. Förstår inte hur folk orkar sitta i soffan kväll efter kväll, eller snarare varför folk inte förstår att vi behöver aktivera oss för att inte få ont i kroppen.

Byt med mig någon. Snälla.

1 kommentar:

  1. Kram, att springa är en mental utmaning som i grunden är en del av våran fly och fäkta instinkt. Är det då att gå emot naturen att springa en maraton och trottsa den och visa , ha ha jag är bättre än dig och på så vis växa som människa för en stund. Min konstruktion som människa sätter gränser för vad som är fysiskt möjligt och att tenja på dessa lockar och att uppleva när endorfinerna slår in är en berusning som gör att det går att springa lite till. Jag vet att i förhållande till naturen och dess krafter är jag liten men i mitt medvetande är det en kamp innom mig att vilja sätta den ena foten framför den andra ytterligare en gång och kan jag göra det så tänjer jag på gränsen för vad som är möjligt och vinner lite mot naturen och dess krafter. Men faan vad ensamt det är.

    Live Reproduce Die

    SvaraRadera