torsdag 5 januari 2012

Vad ska du göra istället?

Det är en fråga som dykt upp ett par gånger de senaste dagarna. Jag vet inte hur många gånger de senaste åren när jag jobbat fått höra att folk inte har tid, att inte ha tid till att planera, inte ens för en vecka framöver, men det förväntas att jag ska veta vad jag ska göra om två månader, hur min livssituation ska se ut, var jag ska vara. 

Jag är ledsen att behöva säga det här, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra istället. För mig finns inget istället. Jag fyller min tid varje dag med det jag brinner för, med det jag känner för, med det jag vill, och jag byter inte ut det mot någonting annat istället

Det bästa jag kan göra med mitt liv är att göra det som är bäst för mig här och nu. 

Vissa vågar, andra inte. Så är det bara. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar