tisdag 10 april 2012

Duggregn och motlut.

Perfekt löparväder och fantastiskt sällskap. Regnet gör mig inte så mycket, svårigheten när det är gråkallt och mulet är klädvalet. För kallt utan mössa, för varmt med mössa, för kallt utan vantar, för varmt med vantar - de åker på och av med andra ord. Idag bytte jag Asics Kayano mot Asics DS Trainer - ingen direkt skillnad i vikt (30g), dämpningen är mindre i DS Trainer. De har känts sådär de få korta rundorna jag hunnit provspringa i dem. Idag kändes de bättre, och jag har lovat mig själv att springa ordentligt den här veckan, med start i söndags. Sexton och en halv kilometer i söndags. Tolv komma en idag. Duktig tjej.

Idag fyller Raz år. Puss <3

2 kommentarer:

  1. Du börja komma igång nu med bra sträckor =)

    SvaraRadera
  2. Visst är det så. Trots ett gråmulet och lite kyligt väder för årstiden är det för kallt utan mössa och vantar och för varmt med mössa och vantar :)

    SvaraRadera