söndag 16 december 2012

Vår blev till vinter...

...och någonstans där emellan blev det någonting som kan kallas sommar, och en vacker höst. För mig blev det nytt jobb och nya rutiner. Om jag ens kan kalla det rutiner. Jag är mer ur balans än någonsin.

Varje dag, en ny möjlighet. Varenda jävla dag. Ge upp finns ju inte.

Min kropp säger ifrån nu. Huvudvärk sedan fyra veckor tillbaka. Jag besökte vårdcentralen i veckan och tog lite prover, som helt väntat inte visade någonting fel. En sjukgymnast som försöker trycka ordning min nacke. Resultatet blev ännu mer huvudvärk. Utanför dörren för första gången sedan i onsdags, och nu mer huvudvärk än innan den korta promenaden. Det går bra nu. Det blir bra. Tids nog.

Varje sekund. Varje minut. Ge upp finns inte.

Snart är det vår igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar