måndag 7 januari 2013

Årets sjätte löppass.

Efter en lång dag på jobbet kom jag hem med en mage som fullkomligt skrek efter mat. Så det var bara att få i sig mat och vatten innan det ens gick att ta sig ut för att springa. Och jag var ju måttligt sugen efter att jag lagt mig i soffan en stund. Men ut kom jag ju i alla fall. En kort runda kunde jag övertala mig själv till i alla fall. Det blev en lite snabbare än föregående rundor. Denna runda också i asics volt 33.

Idag blev det Trädgårdsgatan, Floragatan, Linnévägen och Malmgatan. Längs Linnévägen kom en snabbare löpare upp bakom, vilket ledde till en svordom och ett ökat tempo. Borta vid Ica Nära mötte vi Lars, och han vände och sprang sedan ifatt oss längs Malmgatan, vilket även där ledde till ökat tempo. Tempoökningar, kräkkänsla och blodsmak i munnen. Rasmus säger att man ska ha sånna pass också. Ok. Två kilometer. 11 min 43 s.

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar