söndag 9 juni 2013

Att det ibland kan vara så tungt.

I fredags morse blev det en runda på nästan fem kilometer innan jobbet. Varje steg kändes som att försöka flytta ett stort betongblock. Efter drygt två och en halv kilometer tänkte jag att det är de här rundorna jag behöver. De där tunga helvetesrundorna som gör mig till en starkare individ. Det är de där stegen jag behöver ta, att varje steg är en utmaning. Att inte ge upp. Det är det som gör att jag utvecklas. Att jag klarar av det. Ge upp finns inte. 

Jag behöver också den där lördagsjoggen då det bara flyter på, för att känna att jag klarar av det. Jag behöver inte kämpa varje gång. Jag behöver vara snäll mot mig själv. I vissa perioder är alla rundor tunga, i vissa nästan alla sådär enkla. Mycket handlar om inställning, och hur jag väljer att tänka. Om jag vill välja att tänka på hur ont det gör, eller distrahera mig med tankar på någonting annat. Men ibland går det bara inte. 

Ge upp finns inte. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar