lördag 30 november 2013

Det går framåt.

Väl godkänt på Utvärdering av hälso- och säkerhetsfrämjande insatser och projekt. Och slutförd kurs om att vara tonårsflicka i Sverige på 2000-talet. Utvärderingskursen var en kurs som passade mig mycket bra. Jag gillar det där att blanda in siffror. Tonårsflicka-kursen var tung; den omfattade incest, våldtäkt, grooming, prostitution, ätstörningar, psykisk ohälsa bland annat. Intressant kurs, men tung.

Två kurser närmare min kandidatexamen i folkhälsovetenskap. Till våren har jag sökt metodkurs och examensarbete. Plus en kurs i motiverande samtal med inriktning på folkhälsa. Oklart vad jag ska skriva c-uppsats om, men det vore intressant att blanda in någonting från utvärderingskursen.

Kan man bli färdigutbildad och klar?
Livet är ett ständigt lärande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar