tisdag 12 november 2013

Inte okej.

Råkade ut för en inte alltför angenäm upplevelse idag när jag skulle åka till min kära mor. Strax efter jag lämnat byn och i godan ro körde i 80 på vägen mot Vingåker blev jag omkörd av en bil med släp. Företagsbil med logga på sidan av bilen. Tre eller fyra förpackningar med isoleringen som last på släpet. I samma ögonblick som bilen kör in framför mig efter omkörningen flyger två förpackningar med isolering bakåt och den ena studsar ut på mötande vägbana, den andra hamnar ett par meter framför bilen jag kör. Det går jävligt fort och knappt att jag hinner tänka. Hinner till viss del väja, men kör på förpackningen med vänster framdel av bilen och förpackningen studsar iväg över på motsatt vägbana den också.

Tur i oturen att den inte hamnade lite längre åt höger. Och att det var någonting mjukt.

Jävligt oansvarigt att inte säkra lasten. Vad händer nästa gång latheten är på besök?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar