tisdag 19 november 2013

Motivationen.

Läste något gammalt inlägg här i bloggen, där jag hade skrivit något smart om att det är slöseri med tid att vänta på att motivationen ska dyka upp. Motivationen kommer genom att börja agera, att ta det där första steget.

I söndags tog jag mig ut genom dörren och sprang 2,5 km. Detta var inte vad som stod i min träningsplan, men det var ett första steg för att få motivation igen. Ikväll blev det 7 km löpning, precis enligt planeringen. Men det krävdes att jag tog mig i kragen och bestämde mig. Soffan är bra mycket skönare än värkande knän och fotleder, men tillfredsställelsen av att klara av den mentala utmaningen slår det mesta.

Gå från tanke till handling. Skapa din egen motivation.

Imorgon är det dags för vägning efter två veckor med poängräknande. Undras hur det kommer gå. Den som lever får se.

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar