lördag 4 januari 2014

Bakning och träning.

En av mina tankar (och planer) under min nyårsledighet var att ta tag i det där som jag vill göra, men som inte blir av. Börja träna igen var en av de planerna - och så kommer en bild på kanelbullar? Ett av mina mål är även att äta sunt, och jag behöver sysselsätta mig, och bakning fungerar perfekt som terapi och för att hitta lugnet. 


En annan del av att hitta lugnet är att dra på löpartightsen, skorna och gå ut. Ut över den där tröskeln som ofta kan upplevas högre än den egentligen borde vara. 


När jag bodde på Norr hade jag min runda förbi Gersnäs, ut till Karsudden och runt, som var en sådan runda som jag visste att jag klarade av oavsett form. På den här sidan jag bor nu finns fler valmöjligheter till att förlänga eller förkorta en runda beroende på form. Ska jag ta den där vägen? Jag hatar ju den där sega jävla backen. Så lät det igår, och jag fick till svar att det är ju de vägarna du ska ta på träning, för andra gången du ska över bron på Göteborgsvarvet kommer du tänka att det var värt det.


Gårdagens runda blev med andra ord en nätt runda på sju kilometer.

Sa ja till ett besök på Hälsogymet igår kväll också, så nu har jag i alla fall varit där en gång, och det var ju inte så farligt. Läget där är att jag måste lägga fokus på basövningar för att bygga upp mig långsamt från början igen. Skynda långsamt, vilket jag är så bra på.

Och nu, ny dag och nya val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar