tisdag 7 januari 2014

Blir ju knappast vältränad av att snooza.

Jag har en förmåga att tycka att det är fantastiskt bra idé med morgonträning, åtminstone när jag är redo för sängen på kvällen. När klockan ringer strax före klockan sex är jag oftast inte lika övertygad. Jag blir ju knappast vältränad av att snooza, lät tanken när jag vaknade imorse. Upp, upp och iväg. Det blev en rask promenad till gymet, och jag var helt slut redan när jag drog kortet i låset. Funderade på om jag skulle vända direkt och gå hem och sova en stund till, men tog i alla fall på mig träningsskorna och kilade iväg till cirkelgymet. Efter ett varv var jag ännu mer slut, men då dök tanken en fuskare blir aldrig vältränad upp och då var det bara att härda ut ett varv till. Nöjd med mig själv ramlade jag hemåt, för dusch och frukost innan ett nytt år på jobbet.

Tänk vad tankar är bra ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar