onsdag 1 januari 2014

Nytt år, nya val....

Tankarna går kring om jag ska summera året som gått, eller bara lägga det bakom mig och gå vidare. I korta drag var 2013 inte ett av mina bättre år, åtminstone inte tränings- och måendemässigt – kanske hör de ihop något vis?

Under 2014 väntar…

…på löpningssidan Göteborgsvarvet 17 maj - vilket blir debut för min del på både distansen och på loppet – och Stockholm Marathon 31 maj, för andra gången. Förhoppningsvis blir det väl ett par andra lopp också. Det vore roligt att springa Premiärmilen, Vårruset, KK-joggen, Tjejmilen och Höstmilen igen. Den som lever får se om det blir av.

…annars deltidsstudier fram till slutet av mars, och sedan tjänstledighet under 10 veckor för att skriva C-uppsats inom folkhälsoområdet.

 …kosthållning i form av sund mat och fortsatt alkoholfritt.

Jag ska även försöka att skriva mer, och prioritera mitt mående igen. Under 2013 har jag tagit hjälp av en psykoterapeut, för att börja omprioritera, men har nu på något konstigt (?) sätt fallit tillbaka i destruktiva tankar.

Börjat året med fem kilometer löpning i sällskap av Lars. Nu ska jag bara ta och besluta mig för vilket gym jag ska träna på – Friskis & Svettis eller Hälsogymet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar