lördag 1 februari 2014

Januari.

Började året med en månad utan chips, glass, godis, kakor och annat skräp. Det har gått bra. Det jag gjort för att underlätta för mig själv var bland annat att dricka vatten. Vatten, te och kaffe.

Friggs te Sockerbalans respektive Kvällsro har varit till stor hjälp. Fryst frukt i form av mango har hjälpt när jag behövt något att tugga på. Även skivat äpple med mängder av kanel har fungerat bra.

Jag har kört på halvfasta sedan 23 december, vilket är perfekt för att komma igång med vattenintaget. Perfekt också för att få bort sötsuget. Och för att stärka det mentala.

På vågen har januari resulterat i -3,2 kg.

Februari innebär fortsatt halvfasta, men nu inför jag lördagsgodis. Dels för att jag vill ha bara en dag i veckan med tillåtet skräpätande, för att inte spåra ur totalt. Och dels för att jag ska försöka stå still i vikt nu.

Så. Nu är det bara att köra vidare. Ska väl kanske träna lite också.

Pussar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar