söndag 11 maj 2014

Vårruset, Göteborgsvarvet och B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm.

Jag som skulle börja skriva mer, har inte fått speciellt många inlägg skrivna här.


Men desto fler mil har jag sprungit. Den kommande veckan väntar Vårruset i Norrköping på torsdag och Göteborgsvarvet på lördags. Jag började springa igen på allvar för fem veckor sedan och har betat av ett antal milrundor och en halvmara. Det går bra nu.

Jag har även blivit initiativtagare för B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm, vilket innebär att jag varje vecka eller åtminstone varannan skall anordna löpträning för tjejer. I torsdags körde vi vårt första träningspass. Det blev 1,2 km uppjogg, fyra backintervaller vid vattentornet, 1,2 km jogg och ytterligare fyra backintervaller innan 1,2 km nerjogg. Vi var tre tappra tjejer som kämpade på. Nästa gång blir vi förhoppningsvis fler.

Jag vill få fler att börja springa, att prova på, att fastna. Löpning är ju sådan himla bra träning - både för kropp och själ. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar